Finanční analýza Danone a.s. - Torhonska, Tetiana; Horák, Petr; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce „Finanční analýza Danone, a. s. “ je zaměřená na zhodnocení finanční situace a finančního zdraví podniku v letech 2014-2018, nabízí srovnání s konkurenčními podniky metodou Spider analýzy a taky poskytuje analýzu peněžních toků. Z analýzy finančních ukazatelů a porovnání s konkurenty vyplynulo, že společnost Danone a.s. nevykazuje žádný příliš negativní rys a firma se nachází v dobré finanční situaci. Jediným vážnějším problémem Danone, a. s. tak zůstává problém klesajících tržeb.
Vedoucí práce: Petr Horák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses