Analýza logistických procesů divize WOOD společnosti Matrix a.s. - Švarc, Jaroslav (2020)
Předmětem této bakalářské práce je analýza logistických procesů divize WOOD společnosti Matrix a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části je popsán vývoj logistiky, jsou vymezeny její cíle a vysvětleny základní pojmy v oblasti logistických procesů a činností, které jsou podstatné pro druhou část práce. V praktické části práce je představena vybraná firma a divize, popsána její organizační struktura, předmět podnikání a logistické procesy. Cílem práce je na základě osobních rozhovorů a interních materiálů divize analyzovat logistické procesy, identifikovat jejich nedostatky a následně navrhnout vhodná opatření pro zlepšení současné situace.