Analýza logistických procesů divize WOOD společnosti Matrix a.s. - Švarc, Jaroslav; Rathouský, Bedřich; Bárta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Předmětem této bakalářské práce je analýza logistických procesů divize WOOD společnosti Matrix a.s. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části je popsán vývoj logistiky, jsou vymezeny její cíle a vysvětleny základní pojmy v oblasti logistických procesů a činností, které jsou podstatné pro druhou část práce. V praktické části práce je představena vybraná firma a divize, popsána její organizační struktura, předmět podnikání a logistické procesy. Cílem práce je na základě osobních rozhovorů a interních materiálů divize analyzovat logistické procesy, identifikovat jejich nedostatky a následně navrhnout vhodná opatření pro zlepšení současné situace.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses