Porovnání školních informačních systémů v České republice a na Ukrajině - Shchur, Anastasiia; Radváková, Věra; Blatný, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním školních informačních systémů v České republice a na Ukrajině. Cílem této práce je porovnání vybraných školních informačních systémů pro střední školy v České republice a na Ukrajině a spokojenost jejich uživatelů. Pro dosažení cíle byly zvolené metodiky řízeného rozhovoru a dotazníkového šetření. Pro porovnání byly zvolené dva systémy a tři školy v každém státě, které vybrané systémy používají. Na základě zkušenosti dotazovaných uživatelů byla vytvořená sada doporučení pro jeden ze systémů.
Vedoucí práce: Věra Radváková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses