Důvody zapojení nebo nezapojení do práce AISEC u studentů VŠE rusky mluvících - Fedchenko, Anna; Surynek, Alois, 1954-; Fischerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
V současnosti se zapojení do dobrovolnických aktivit stává trendem. Pro dobrovolníky mzda není hlavním motivačním prostředkem na rozdíl od jiných aktivit. Tato bakalářská práce analyzuje a posuzuje důvody k zapojení se do neziskové studentské organizace AIESEC u rusky mluvících studentů Vysoké Školy Ekonomické v Praze. Dále také rozebírá stimulační nástroje, které podněcují člověka k činnosti v organizaci a zkoumá motivy k odchodu z ní. Potřebné informace byly získané formou dotazníků. Na závěr jsou shrnuté výsledky zjištění, které ukazují, že nejčastějšími motivy k zapojení jsou: získání užitečných kontaktů, touha pomáhat ostatním, vykonávání práce, která má smysl a možnost zapsat tuto zkušenost do životopisů.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses