Návrh databáze pro bankovní aplikaci - Šlégr, Martin; Kučera, Jan; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato práce se zaměřuje na návrh databáze pro bankovní aplikaci, která má sloužit k vyplňování údajů o klientech banky do smluv a tím zlepšit časovou efektivitu příslušného procesu. Cílem práce bylo vytvořit vhodnou strukturu databáze s ohledem na stanovené požadavky.Na základě specifikace a analýzy požadavků pro aplikaci byla struktura databáze navržena přes konceptuální a fyzický datový model a jejich optimalizací převážně pomocí normalizačních pravidel a indexace.Výsledkem práce je schválený návrh databáze a SQL kód k jejímu sestavení, který bude použit pro následnou implementaci a testování.
Vedoucí práce: Jan Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses