Carsharing a jeho porovnání s jinými dopravími segmenty - Snisarenko, Oleksii; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce bylo popsat a analyzovat trh služeb pro sdílení automobilů z hlediska dostupnosti, kvality a pohodlí uživatelů služeb v hlavním městě České republiky. Teoretická část je založena na popisu hlavních segmentů dopravní logistiky jak z hlediska veřejného, tak z hlediska jednotlivých druhů dopravy. V této části jsou také popsány historie a technické aspekty související s provozováním služeb sdílení automobilů a způsoby jejich rozvoje. Praktická část je zaměřena na popis a srovnání jednotlivých firem se zabývajícím sdílením automobilů z pohledu spotřebitele a na identifikaci nejlepšího hráče na trhu služeb, jakož i na srovnání sdílení automobilů s jinými typy vozidel nebo služeb určených pro komerční přepravu cestujících.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses