Návrh marketingové strategie pro start-up Freshcut - Tochjan, Aramis (2020)
Cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou strategii pro start-up Freshcut, prémiové pánské holičství s možností zapůjčení pánské business casual módy v České republice. V teoretické části se vychází z dosavadních poznatků marketingových metod a nástrojů, které jsou dále využity v metodologické a praktické části. Důraz je kladen na online marketing, především na jednotlivé nástroje inbound marketingu a jejich formy. V praktické části jsou aplikovány získané znalosti, na jejichž základě je provedena analýza marketingového mixu, která slouží v závěru diplomové práce k vytvoření návrhu finální podoby konkrétní marketingové strategie a použití vhodných nástrojů odpovídajících potřebám start-upu Freshcut.