Návrh marketingové strategie pro start-up Freshcut - Tochjan, Aramis; Mareš, Jan, 1986-; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je navrhnout marketingovou strategii pro start-up Freshcut, prémiové pánské holičství s možností zapůjčení pánské business casual módy v České republice. V teoretické části se vychází z dosavadních poznatků marketingových metod a nástrojů, které jsou dále využity v metodologické a praktické části. Důraz je kladen na online marketing, především na jednotlivé nástroje inbound marketingu a jejich formy. V praktické části jsou aplikovány získané znalosti, na jejichž základě je provedena analýza marketingového mixu, která slouží v závěru diplomové práce k vytvoření návrhu finální podoby konkrétní marketingové strategie a použití vhodných nástrojů odpovídajících potřebám start-upu Freshcut.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses