Software pro agregaci vzdělávacích akcí - Voráček, Jakub; Nguyen, Viet Bach; Dudáš, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou softwaru pro agregaci veřejně dostupných vzdělávacích akcí. Jejím cílem je vytvoření webové aplikace na základě výstupů vydefinovaných v jednotlivých kapitolách. Prvně je provedena analýza současného stavu a existujících řešení, následuje analýza vlastního řešení na základě hodnot uživatelů, poté na základě technologických možností, které jsou mezi sebou porovnávány. Systém je implementován s pomocí AWS Amplify frameworku na back-endu a Vue.js na front-endu společně s NuxtJS frameworkem. Nakonec je zdokumentována evaluace s výsledky testování a možným budoucím vývojem.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses