Motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti - Pokorný, Jan; Legnerová, Kateřina, 1965-; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce na téma „Motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti“ má za cíl zanalyzovat nynější stav motivace a celkové spokojenosti zaměstnanců firmy Nippon Express. V teoretické části definuje motivaci, vysvětluje její proces a rozděluje na dva základní typy, a to na vnitřní a vnější motivaci. Dále popisuje pracovní teorie motivace, jejichž stavebním kamenem jsou tzv. obecné teorie motivace. V neposlední řadě tato práce vysvětluje význam vztahu motivace s výkonem, psychologické smlouvy a motivačního programu organizace. V praktické části je uvedena charakteristika firmy, včetně jí nabízených benefitů. V další kapitole se tato práce zaměřuje na analýzu a samotné vyhodnocení dotazníkového šetření. Poslední kapitola je pak zaměřena především na návrhy opatření.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses