Práce s informačními zdroji v rámci vysokoškolského studia - Mareš, Jaroslav; Sklenák, Vilém, 1963-; Papík, Richard, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem této bakalářské práce je popsat, jaké služby a elektronické informační zdroje poskytované Centrem informačních a knihovnických služeb (CIKS) Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE) jsou studenty VŠE využívány a jak často. Dalším cílem bylo nalézt důvody toho, proč tyto služby a zdroje studenti nevyužívají častěji. V první části je přiblížen teoretický základ, nejčastější způsoby vyhledávaní s konkrétními příklady vyhledávačů a následně jsou zde popsány dostupné zdroje na VŠE. Druhá část se věnuje dotazníkovému průzkumu mezi studenty, který je rozdělen na dvě části. V první části se zaměřuje na využívání služeb CIKS obecně a druhá se zaměřuje na využívání elektronických informačních zdrojů.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses