Analýza prostředí a dostupných komunikačních technologií pro účely bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha - Liberský, Aleš (2020)
Cílem práce je stanovit požadavky a omezení na volbu vhodného nástroje pro komunikaci uvnitř jednotky bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha a vyhodnotit použitelnost vybraných řešení.Bakalářská práce se věnuje analýze omezení a požadavkům na zavedení komunikačního systému pro účely organizační jednotky bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha a rozboru dostupných komunikačních platforem. První část bakalářské práce popisuje řešenou problematiku na teoretické úrovni. Jsou zde uvedena pravidla pro tvorbu analýzy komunikačních procesů a legislativní omezení, které se dotýkají řešené problematiky. V části druhé se práce věnuje rozboru komunikačních procesů uvnitř jednotky bezpečnostní kontroly a následnému hledání úzkých míst těchto procesů, které by měl komunikační systém řešit.