Analýza prostředí a dostupných komunikačních technologií pro účely bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha - Liberský, Aleš; Jiříčková, Ludmila; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cílem práce je stanovit požadavky a omezení na volbu vhodného nástroje pro komunikaci uvnitř jednotky bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha a vyhodnotit použitelnost vybraných řešení.Bakalářská práce se věnuje analýze omezení a požadavkům na zavedení komunikačního systému pro účely organizační jednotky bezpečnostní kontroly Letiště Václava Havla Praha a rozboru dostupných komunikačních platforem. První část bakalářské práce popisuje řešenou problematiku na teoretické úrovni. Jsou zde uvedena pravidla pro tvorbu analýzy komunikačních procesů a legislativní omezení, které se dotýkají řešené problematiky. V části druhé se práce věnuje rozboru komunikačních procesů uvnitř jednotky bezpečnostní kontroly a následnému hledání úzkých míst těchto procesů, které by měl komunikační systém řešit.
Vedoucí práce: Ludmila Jiříčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses