Souvislosti engagementu v organizačním prostředí - Huňa, Martin; Honsová, Pavlína; Motlová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce je věnována prohloubení zájmu o pojem „employee engagement” neboli angažovanosti či zapojení zaměstnanců mezi širokou veřejností, a především s apelem na vedoucí představitele společností. Tato problematika je velmi zásadní pro každou společnost jakékoli velikosti. Teoretická část této práce je věnována samotné problematice, pohledů na tento pojem nebo také vymezení jednotlivých úrovní angažovanosti zaměstnanců. V praktické části je analyzováno vnímání angažovanosti jednotlivých zaměstnanců ve společnosti PRAKAB Pražská kabelovna, s.r.o. Závěr práce obsahuje jak výsledky anonymního dotazníkového šetření prováděného napříč společností, tak doporučení, která by společnost mohla převzít pro vylepšení právě angažovanosti svých zaměstnanců.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses