Tvorba webové aplikace pro organizaci sběru výpočetní techniky při rozsáhlých akcích - Zeman, Petr; Kučera, Jan; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato práce je zaměřena na analýzu a vývoj webové aplikace asistující při logistice rozsáhlých akcí vyžadujících dodávku a pozdější sběr vybavení na rozdílné lokace. Pro zjednodušení přístupu k této aplikaci v terénu je zapotřebí, aby tato aplikace byla optimalizována pro mobilní telefony. Jak této optimalizace bylo dosaženo si zde přiblížíme z pohledu teorie i praxe.V první části této práce nejdříve zanalyzujeme existující alternativy, jejich silné a slabé stránky, a odůvodníme vývoj nové aplikace oproti využití již existujících alternativ.V další části je uvedeno, jaká metodika byla využita pro vývoj a jak bylo postupováno, ale také popisuje optimalizaci webové aplikace pro chytré mobilní telefony a postup při vývoji těchto aplikacíZbytek práce se věnuje jednotlivým krokům vývoje této aplikace: analýze požadavků, návrhu aplikace, jejího vývoje a konečného testování.Cílem této práce je seznámit čtenáře s postupem vývoje webové aplikace zaměřené na logistiku a definováním způsobů optimalizace této aplikace pro mobilní telefony.
Vedoucí práce: Jan Kučera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses