Analýza marketingové komunikace společnosti Vodafone - Hánová, Dominika; Vávra, Oldřich; Cút, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tématem diplomové práce je marketingová komunikace společnosti Vodafone, která v posledních 2 letech prochází výraznými změnami. Práce se zaměřuje na situační a SWOT analýzu společnosti Vodafone, které doplňují výsledky kvantitativního výzkumu. Práce také analyzuje současnou marketingovou komunikaci ve vybraných oblastech na navrhuje strategické kroky marketingové komunikace. Cílem diplomové práce je správně identifikovat kroky, které společnost Vodafone potřebuje udělat k tomu, aby posílila svoji pozici na trhu telekomunikačních služeb v situaci, kdy se velmi dynamicky mění.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses