Strategická analýza vybraného hotelu s návrhem na doporučení - Příhodová, Daniela; Vávra, Oldřich; Kotek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Práce se zabývá strategickou analýzou Aquapalace Hotel Prague. Cílem je vypracování vnitřní i vnější analýzy podniku a navrhnout vhodná doporučení pro management. V teoretické části jsou představeny pojmy týkající se služeb, cestovního ruchu a marketingu. Součástí je i popis výzkumných metod, o které se praktická část opírá, a sice SWOT analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. V praktické části je nejprve představení analyzovaného hotelu včetně služeb, které nabízí a následně je provedena strategická analýza. Po analýze vnitřního i vnějšího prostředí jsou v závěru práce vytvořena krátkodobá i dlouhodobá doporučení.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses