Segmentace trhu čokolády v České republice - Květoňová, Barbora; Koudelka, Jan; Hájková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Ústředním tématem diplomové práce je segmentace trhu tabulkových čokolád v České republice. V teoretické části jsou nejprve popsány pojmy související s tematikou spotřebního chování a jednotlivé marketingové přístupy. Stěžejní část teoretické části je pak věnována vymezení procesu segmentace trhu včetně jednotlivých segmentačních kritérií a přístupů k segmentaci. Cílem praktické části je odkrytí a rozvoj profilu jednotlivých segmentů s využitím primárních a sekundárních dat MML-TGI. Na základě informací získaných z obou výzkumů jsou podrobně popsány výsledné profily odkrytých segmentů a vytvořena marketingová doporučení, jak segmenty co nejefektivněji oslovit.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses