Komparace evropských chytrých měst - Řezníček, Lukáš; Kislingerová, Eva, 1950-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce je zaměřena jednak na vymezení nových pojmů spojených s tématem Smart Cities a dále také na zmapování situace v hlavních městech zemí EU. Cílem je vytvoření komparace hlavního města Prahy a dalších vybraných evropských metropolí. K praktické části diplomové práce byla využita sekundární data, která byla přepočtena do jednotného tvaru, aby bylo možné provést komparaci. Na základě výsledků komparace a dalších sekundárních dat byla vytvořena SWOT analýza města Prahy a byla navrhnuta chytrá řešení, která by ve svém rozvoji mohla Praha využívat.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses