Motivace a získání zaměstnanců v malé firmě - Fabiánková, Michaela (2020)
Cílem této bakalářské práce je zjistit spokojenost zaměstnanců a zformulovat doporučení pro lepší motivaci a nábor zaměstnanců ve firmě Beru kroužky. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí: metodologickou a praktickou. V metodologické části jsou představeny motivační teorie a postupy, společně s druhy odměn a možnostmi náboru nových zaměstnanců. Praktická část obsahuje vyhodnocení dotazníků a jejich porovnání s nynější praxí podniku. Na tomto základě jsou představena konkrétní doporučení pro podnik.