Motivace a získání zaměstnanců v malé firmě - Fabiánková, Michaela; Legnerová, Kateřina, 1965-; Langer, Emil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je zjistit spokojenost zaměstnanců a zformulovat doporučení pro lepší motivaci a nábor zaměstnanců ve firmě Beru kroužky. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí: metodologickou a praktickou. V metodologické části jsou představeny motivační teorie a postupy, společně s druhy odměn a možnostmi náboru nových zaměstnanců. Praktická část obsahuje vyhodnocení dotazníků a jejich porovnání s nynější praxí podniku. Na tomto základě jsou představena konkrétní doporučení pro podnik.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses