Cílený employer branding v prostředí FMCG společnosti - Lázinková, Lucie (2020)
Tato práce se zabývá problematikou employer brandingu cíleného na generaci mileniálů. Cílem bakalářské práce je zmapovat současný stav employer brandingu zaměřeného na generaci mileniálů studujících ekonomické obory jakožto zdrojů pro absolventské programy a stáže v prostředí FMCG společnosti. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy spojené s tématem employer brandingu, nástroji a trendy HR marketingu využívanými v employer brandingu, popsány hlavní rysy generace mileniálů a následné teoretické cílení employer brandingu na generaci mileniálů. Praktická část je provedena formou dotazníkového šetření zaměřeného na employer branding zkoumané FMCG společnosti. Na základě analýzy a zhodnocení získaných dat je cílem formulovat silné a slabé stránky, dále pak směry opatření potenciálně zvyšující efektivnost aktivit v oblasti takto cíleného employer brandingu zkoumané společnosti.