Financování příspěvkových organizací - Bursíková, Jana; Slintáková, Barbora; Miri, Leila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Diplomová práce je zaměřena na příspěvkové organizace zřízené obcemi. Cílem bylo analyzovat financování příspěvkových organizací se zvláštním zaměřením na vztah neinvestičního příspěvku a osobních nákladů. Práce zprvu shrnuje možnosti poskytování veřejných služeb. Dále je zaměřena na problematiku příspěvkových organizací se zapojením příslušných zákonů. Práce obsahuje analýzu příspěvkových organizací zřízených městem Příbramí se zaměřením na zdroje financování a jejich hospodaření. Nakonec byla provedena kointegrační analýza vztahu mezi neinvestičním příspěvkem a náklady na zaměstnance.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses