Analýza cloudových platforem se zaměřením na automatizované strojové učení - Kuska, Petr (2020)
Předmětem této bakalářské práce je porovnání vybraných cloudových platforem se zaměřením na automatizované strojové učení. Práce postupuje od historie strojového učení, vysvětlení pojmu automatizované strojové učení přes popis vybraných platforem. V praktické části jsou vybrané služby porovnány na základě dosažených výsledků modelů automatizovaného strojového učení s modely od odborníků. V závěru práce jsou shrnuty silné a slabé stránky analyzovaných platforem a také doporučení, které platformy jsou nejvhodnější pro uživatele, kteří nemají znalosti programování.