Analýza cloudových platforem se zaměřením na automatizované strojové učení - Kuska, Petr; Chudán, David; Kliegr, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Předmětem této bakalářské práce je porovnání vybraných cloudových platforem se zaměřením na automatizované strojové učení. Práce postupuje od historie strojového učení, vysvětlení pojmu automatizované strojové učení přes popis vybraných platforem. V praktické části jsou vybrané služby porovnány na základě dosažených výsledků modelů automatizovaného strojového učení s modely od odborníků. V závěru práce jsou shrnuty silné a slabé stránky analyzovaných platforem a také doporučení, které platformy jsou nejvhodnější pro uživatele, kteří nemají znalosti programování.
Vedoucí práce: David Chudán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses