Marketingový plán vybraného sportovního klubu/ Marketingový plán sportovního klubu SK Kometa Prah - Mravčík, Viktor (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření marketingového plánu pro sportovní klub. Jedná se o volejbalový klub, jehož hlavní náplní je práce s mládeží. V teoretické části práce jsou popsány pojmy a metody, které slouží jako podklad pro vytvoření marketingového plán. V praktické části jsou pak tyto metody využity. Je zde provedena analýza marketingového mixu organizace a situační analýza. Syntézu všech provedených obsahuje SWOT analýza, která slouží jako základ pro vytvoření plánu na příští sezónu 2020/21. Nakonec je plán rozpracován do konkrétního marketingového programu.