Analýza a návrhy možného využití polyfunkčního objektu Radost - Havran, Tomáš; Říha, David; Vala, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu polyfunkčního objektu Radost v Praze 3-Žižkov a možnostmi jeho lepšího využití. Zastarale vyhlížející památkově chráněný objekt z roku 1934 zákazníky příliš neláká ani nabízenými službami, a to i přes lukrativní umístění v blízkosti centra Prahy. Cílem práce je návrh jeho možného efektivnějšího využití na základě výsledků kvalitativního (individuální hloubkové rozhovory) a kvantitativního výzkumu (dotazníkové šetření). Stejně jako u zde popsaných komerčních objektů obdobného typu (Myslbek, Quadrio, Drn, Palladium), zvýšení funkčnosti a ziskovosti objektu Radost souvisí především s jeho revitalizací. Výsledky výzkumu přinášejí konkrétní praktické podněty pro jeho lepší využití, které by přispělo ke spokojenosti obyvatel a bylo v souladu s trvale udržitelným rozvojem této části Prahy.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses