Komunikační audit ve vybrané firmě - Šimáková, Tereza (2020)
Diplomová práce pojednává o problematice interní komunikace. Cílem práce je analýza a zhodnocení současného stavu interní komunikace a jejího efektivního fungování pomocí Komunikačního auditu ve vybrané firmě. Analýzou výsledků šetření byla hodnocena firemní interní komunikace pražské R&D pobočky Valeo, komunikace v pracovním týmu, komunikace s nadřízeným, hodnocení zdrojů informací a interních Valeo komunikačních nástrojů. Teoretická východiska a sekundární a primární data z výzkumného šetření jsou základem pro poskytnutí doporučení a návrhů na zlepšení stavu interní komunikace. V tomto tkví hlavní přínos práce. Primární výzkum byl vypracován pomocí kvantitativního dotazníku komunikačního auditu CSQ (Communication Satisfaction Questionnaire).