Analýza procesů výběru a získávání zaměstnanců ve firmě Lindt & Sprűngli CEE s.r.o. a jejich zhodnocení - Gold, Tomáš; Říhová, Gabriela; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je zanalyzování procesů výběru a získávání zaměstnanců ve firmě Lindt & Sprűngli CEE s.r.o. a na základě této analýzy navrhnout vhodná doporučení. Práce je dělena do dvou hlavních částí, a sice části teoretické a praktické. Teoretická část práce čerpá z odborné literatury a vymezuje pojmy tvořící nezbytný základ týkající se výběru a získávání zaměstnanců. V praktické části se práce věnuje analýze procesu výběru a získávání zaměstnanců konkrétní firmy. Opírá se především o data poskytnutá vybranou společností a o vlastní dotazníkové šetření v rámci společnosti. Výstupem analýzy je vyhodnocení zmíněných procesů a návrh vlastního doporučení.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses