Marketingová komunikace vzdělávacích kurzů - Matoušková, Markéta; Bedřichová, Petra; Rešovská, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací vzdělávacích kurzů. Popisuje, jaké analýzy, metody a postupy jsou potřeba k vytvoření vhodné a účinné marketingové komunikace se zákazníky.Teoretická část bakalářské práce vysvětluje analýzu marketingového mixu služeb, SWOT analýzu a analýzu konkurence. Následuje rozbor postupu při tvorbě komunikační kampaně, jaké části obsahuje preprodukce a jaké pak samotné kreativní řešení. Praktická část vychází z poznatků teoretické části. Začátek obsahuje představení organizace Akademie multimédií, poté jsou uvedeny analýzy, které byly provedeny, marketingový mix, SWOT analýza a analýza konkurence v podobě marketingového mixu konkurentů. Další částí je preprodukce komunikační kampaně, která se zabývá stanovením pozice značky na trhu, cílem komunikační kampaně a cílovou skupinou. Poslední kapitolou praktické části je kreativní řešení, které obsahuje komunikační sdělení, insight, marketingovou strategii, kreativní koncept a jeho vizuální zpracování.Cílem bakalářské práce byl konkrétní návrh komunikační kampaně pro Letní akademii multimédií 2020, kterou pořádá Akademie multimédií v srpnu 2020.Závěr obsahuje shrnutí celého postupu plánování komunikační kampaně, a také zhodnocení ze strany klienta, zda byl klient s daným návrhem spokojený.
Vedoucí práce: Petra Bedřichová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses