Porovnání 3D grafiky a digitální fotografie u produktové vizualizace - Nguyen, Phuong Anh; Dušek, Václav; Bubeníček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na porovnání digitální fotografie a 3D grafiky v oblasti produktové vizualizace. Nejprve je čtenář seznámen s termíny 3D grafika a digitální fotografie, poté jsou poskytnuty základní informace a jejich využití v praxi. Následně je v praktické části práce popsán proces tvorby produktové vizualizace mobilního telefonu jak v oblasti digitální fotografie, tak v oblasti 3D grafiky. V závěru práce jsou oba pracovní procesy porovnávány z hlediska časové a finanční náročnosti, potřebné techniky a použitého softwaru.
Vedoucí práce: Václav Dušek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses