Analýza pojetí a efektivity týmové práce ve studijních týmech - Yelizarova, Elizabeth (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na pojetí týmových prací v akademickém prostředí, přesněji na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem této bakalářské práce je analýza pojetí týmových prací studentů v průběhu bakalářského studia. V teoretické části jsou představeny základní pojmy týkající se této problematiky. Následně v praktické části se věnuji analýze, kde definuji cílovou skupinu, do které patří dva informatické obory. V poslední řadě popíši výběr způsobu výzkumu a jeho vyhodnocení.