Analýza pojetí a efektivity týmové práce ve studijních týmech - Yelizarova, Elizabeth; Fonferová, Ľudmila; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na pojetí týmových prací v akademickém prostředí, přesněji na Fakultě informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem této bakalářské práce je analýza pojetí týmových prací studentů v průběhu bakalářského studia. V teoretické části jsou představeny základní pojmy týkající se této problematiky. Následně v praktické části se věnuji analýze, kde definuji cílovou skupinu, do které patří dva informatické obory. V poslední řadě popíši výběr způsobu výzkumu a jeho vyhodnocení.
Vedoucí práce: Ľudmila Fonferová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses