Motivace a stimulace zaměstnanců – analýza použitých metod ve vybraném podniku - Jakešová, Adéla; Černá, Daniela; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá motivací a stimulací zaměstnanců v daném anonymním podniku. Teoretická část je zaměřena na pojmy motivace a její nejznámější teorie, stimulace a stimulační prostředky a na závěr řízení pracovního výkonu, který řadíme mezi klíčové procesy v oblasti motivace a stimulace zaměstnanců. Praktická část je založena na analýze formou dotazníkového šetření ve vybrané společnosti. Respondentům byly kladeny otázky obecně na motivační systém v podniku, ale hlavně na práci manažera, jelikož je prokázáno, že manažer je jedním z důležitých motivátorů a demotivátorů zaměstnanců. Na základě výsledků dotazníku byla vznesena doporučení, v jakých oblastech prostor k vylepšení metod motivace a stimulace zaměstnanců.
Vedoucí práce: Daniela Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses