Komunikace jako nástroj managementu ve firmě - Šindelářová, Markéta (2020)
Správně nastavená interní firemní komunikace může být pro společnost nemalou konkurenční výhodou. Problémem však je, že spousta společností nevěnuje vnitropodnikové komunikaci dostatečnou pozornost. Cílem této práce je určit, jaký je vhodný způsob komunikace vzhledem k organizační struktuře společnosti za pomoci provedení dotazníkových šetření ve 2 online marketingových společnostech. Ze získaných dat vyplynulo, že ani v jedné ze zkoumaných společností není komunikace nastavena správně. Největší nedostatky byly zjištěny u komunikačních nástrojů, zejména porad.