Analýza péče o zaměstnance společnosti Zepris s.r.o. - Řezníčková, Veronika (2020)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat současný stav systému péče o zaměstnance ve společnosti Zepris s.r.o., identifikovat jeho přednosti a nedostatky a následně navrhnout vylepšení pro tuto společnost. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, které se zabývají problematikou péče o zaměstnance. Dále je tato část věnována vzdělávání zaměstnanců a zaměstnaneckým výhodám. V praktické části jsou využity poznatky z teoretické části a jednotlivé složky péče o zaměstnance zanalyzovány ve vybrané společnosti. Druhá část praktické části je zaměřena na dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit současnou spokojenost zaměstnanců. Na základě získaných dat jsou navržena nápravná opatření, která mohou zvýšit spokojenost zaměstnanců firmy.