Analýza péče o zaměstnance společnosti Zepris s.r.o. - Řezníčková, Veronika; Šmíd, David; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat současný stav systému péče o zaměstnance ve společnosti Zepris s.r.o., identifikovat jeho přednosti a nedostatky a následně navrhnout vylepšení pro tuto společnost. V teoretické části jsou vymezeny pojmy, které se zabývají problematikou péče o zaměstnance. Dále je tato část věnována vzdělávání zaměstnanců a zaměstnaneckým výhodám. V praktické části jsou využity poznatky z teoretické části a jednotlivé složky péče o zaměstnance zanalyzovány ve vybrané společnosti. Druhá část praktické části je zaměřena na dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit současnou spokojenost zaměstnanců. Na základě získaných dat jsou navržena nápravná opatření, která mohou zvýšit spokojenost zaměstnanců firmy.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses