Koučování jako nástroj rozvoje manažerů - Doskočil, Michal; Honsová, Pavlína; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce pojednává o problematice koučování jako o nástroji rozvoje manažerů, se zaměřením na proces změny a jejich motivace. Teoretická část vymezuje a definuje pojem koučování, faktory úspěšného koučování, koučování jako styl vedení a zařazuje koučování do kontextu manažerského vzdělávání. S těmito vymezenými oblastmi se nadále pracuje v praktické části, která popisuje proces změny a průběh motivace manažera při koučování. Pro výzkum byly použity metody kvalitativní, a to polostrukturované hloubkové rozhovory s manažery. Cílem této práce je popsat vlivy koučování, které působí na rozvoj manažera a následně formulovat zajímavé oblasti pro další zkoumání.
Vedoucí práce: Pavlína Honsová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses