Analýza systému rozvoje ve společnosti AmRest Coffee s.r.o. - Klimova, Anastasiya; Králová, Tereza, 1978-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce řeší problematiku rozvoje zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem práce bylo, na základě zjištění pohledu dvou stran – vedení a zaměstnanců provozoven – na fungující systém rozvoje, odhalit v něm slabá místa. Za účelem naplnění tohoto cíle byl proveden rozhovor s HR ředitelkou společnosti a uskutečněno dotazníkové šetření mezi řadovými zaměstnanci. Během rozhovoru bylo zjištěno, jaký přínos mají rozvojové programy pro společnost, ale také i to, že HR oddělení spíše nedostává zpětnou vazbu o uskutečněných rozvojových programech. Dotazníkové šetření pomohlo zjistit postoje zaměstnanců k systému rozvoje a odhalit slabá místa, kterými v některých případech byla podpora trenérů a chybějící individuální přístup. Také bylo zjištěno, že jenom polovina zaměstnanců měla sestavený individuální plán rozvoje, který je považován za základ nejenom profesního, ale i osobního rozvoje. V závěru jsou pro společnost formulovaná doporučení, která by měla pomoct vylepšit fungující systém rozvoje, aby byl více efektivní, např. vylepšit komunikační systém mezi vedením společnosti a zaměstnanci na operační úrovni, zavést sestavení individuálního plánu rozvoje jako povinnou součást hodnocení pracovního výkonu a jiné.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses