Pracovní motivace a spokojenost zaměstnanců ve vybrané společnosti - Scholz, Matěj; Králová, Tereza, 1978-; Honsová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem pracovní motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem této práce je analyzovat pracovní motivaci a spokojenost zaměstnanců, a tím tak přispět ke snížení jejich zvýšeného absentismu v práci. V teoretické části se zabývám pojmy absentismus, pracovní motivace a pracovní spokojenost. V metodologické části popisuji organizaci výzkumu a sestavení dotazníkového šetření, prostřednictvím kterého je tohle téma zkoumáno. V praktické části jsou analyzovány výsledky z dotazníkového šetření. Na základě této analýzy jsou uvedena doporučení pro vybranou společnost, která by měla přispět ke zvýšení pracovní motivace a spokojenosti zaměstnanců a ke snížení jejich zvýšeného absentismu v práci.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses