Tvorba komunikačního rozhraní pro provádění externí služby - Melnykova, Oleksandra (2020)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením komunikačního rozhraní mezi společnostmi EOS KSI a Collectora. V práci jsou popsaná a navrhnutá schémata a datové struktury, které jsou následně implementované na testovací databázi. Toto rozhraní umožňuje Collectoře přenos dat a provozovaní externí služby – odeslání e-mailu v HTML formátu. Na datech převzatých zpět poté probíhá procedura čištění od neexistujících nebo nedoručených emailů a ukládání dat do interního systému.