Tvorba komunikačního rozhraní pro provádění externí služby - Melnykova, Oleksandra; Palovská, Helena, 1959-; Karkošková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením komunikačního rozhraní mezi společnostmi EOS KSI a Collectora. V práci jsou popsaná a navrhnutá schémata a datové struktury, které jsou následně implementované na testovací databázi. Toto rozhraní umožňuje Collectoře přenos dat a provozovaní externí služby – odeslání e-mailu v HTML formátu. Na datech převzatých zpět poté probíhá procedura čištění od neexistujících nebo nedoručených emailů a ukládání dat do interního systému.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses