Corporate identity v dobe internetu a vytvorenie identity pre konkrétnu firmu prostredníctvom tvorby webu - Mačičáková, Valentína; Papík, Richard, 1962-; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Cieľom práce je charakterizovanie oblasti corporate identity vo všeobecnom poňatí v kontexte nových technológií a vytvorenie identity pre konkrétnu firmu. Teoretická časť práce je zameraná na definovanie pojmu corporate identity, na jeho vznik a rozvoj a obsahuje prvky, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou tejto oblasti. V tejto časti sú ďalej vysvetlené nástroje, ktoré vznikli vďaka existencii internetu a majú vplyv na firemnú identitu. Predstavené sú nové možnosti pre firmy, ktoré so sebou priniesli webové stránky, sociálne siete a mobilné zariadenia a s nimi súvisiace pojmy SEO a webová analytika. Praktická časť obsahuje postup prác a činností, ktoré boli vykonané pre vytvorenie identity pre konkrétnu firmu. Jedná sa o činnosti spojené s vytvorením webovej stránky. Hlavným prínosom tejto práce je samotné vytvorenie webovej stránky, a tým započatie budovania identity firmy v online svete, pretože táto firma donedávna v tomto smere nepodnikala žiadne kroky. Webová stránka slúži ako dobrý prvý krok pre zlepšovanie firemnej identity.
Vedoucí práce: Richard Papík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses