Párová fotografie a její zaznamenání na cestách - Fotrová, Barbora (2020)
Tato bakalářská práce si klade za cíl přiblížit nový trend zaznamenání párové fotografie na cestách. Tento nový trend fotografie se rozrůstá po celém světě a výrazně ovlivňuje poptávku po fotografických službách.Z teoretické části by čtenář měl být schopen pochopit, co vše tato oblast obnáší a jak může aplikovat dané postupy na podobný typ focení. Důraz je kladen na technické parametry, jako je například výběr techniky či dále plánování samotného focení.Dané postupy jsou dále detailně rozebrány v praktické části. Součástí výzkumné části práce je také zaznamenání osobních rozhovorů s fotografy z praxe, kteří hodnotí přínosy spolupráce s firmami zabývající se tímto odvětvím fotografie.