Párová fotografie a její zaznamenání na cestách - Fotrová, Barbora; Krsek, Libor, 1979-; Pelikán, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce si klade za cíl přiblížit nový trend zaznamenání párové fotografie na cestách. Tento nový trend fotografie se rozrůstá po celém světě a výrazně ovlivňuje poptávku po fotografických službách.Z teoretické části by čtenář měl být schopen pochopit, co vše tato oblast obnáší a jak může aplikovat dané postupy na podobný typ focení. Důraz je kladen na technické parametry, jako je například výběr techniky či dále plánování samotného focení.Dané postupy jsou dále detailně rozebrány v praktické části. Součástí výzkumné části práce je také zaznamenání osobních rozhovorů s fotografy z praxe, kteří hodnotí přínosy spolupráce s firmami zabývající se tímto odvětvím fotografie.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses