Animace horolezecké kultury v ČR, se zaměřením na horolezecké a outdoorové festivaly - Dvořáková, Adéla; Tyslová, Irena; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá animačními projekty, které cílí na horolezeckou kulturu v České republice. V první části je teoreticky objasněna problematika animace, projektového managementu a marketingu v oblasti umění a kultury. Druhá část se věnuje SWOT analýze, jakožto vhodné metodě pro správný management kulturního festivalu. Třetí část analyzuje tři vybrané festivaly pomocí marketingového mixu 4P, SWOT analýzy, matice SWOT a výčtu animačních funkcí. Výzkum je prováděn na třech vybraných festivalech – Sherpafestu, Mezinárodním horolezeckém filmovém festivalu a Mezinárodním festivalu outdoorových filmů. Informace o jednotlivých festivalech jsou čerpány z osobní komunikace s organizátory. V závěru jsou shrnuty nejen jednotlivé části práce, ale také interpretovány výsledky analýzy festivalů, která říkají, že každý z nich pozitivně přispívá k animaci horolezecké kultury.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses