Možnosti retro marketingu z hlediska rozvoje značky - Procházka, Oliver; Koudelka, Jan; Vaverka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem práce je zjistit, jak může retro marketing (nostalgický marketing) jako forma marketingové komunikace dát impuls zákazníkovi vrátit se ke značce, vyvolat v něm nostalgii a touhu po produktu. Dalším cílem je doporučení pro další orientaci ve využití retro marketingu společností Lidl. V teoretické části se práce zabývá výkladem pojmu retro marketing, nostalgií a sílou značky. V praktické části se práce zabývá obsahem letáků společnosti Lidl a jejím retro týdnem, kde společnost aktivně využívá prvky retro marketingu. Zároveň obsahuje kvantitativní výzkum spotřebitelů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses