Podnikatelský plán - Matulová, Dominika; Müllerová, Jana; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Výstupem této diplomové práce je podnikatelský plán zabývající se výrobou a prodejem betonových květináčů s cílem zhodnocení životaschopnosti celého podnikatelského záměru. Teoretická část je zaměřena na sestavování podnikatelského plánu a jeho struktury z odborného pohledu. Pro metodologický výzkum byla zrealizována kvalitativní výzkumná metoda individuálních hloubkových rozhovorů, kdy potenciální zákazníci produkt zvažují, hodnotí a recenzují. Praktická část zahrnuje samotný podnikatelský plán, jehož obsahem je mimo jiné také analýza trhu a zákazníků, marketingová strategie a finanční plán. Poslední část práce se věnuje SWOT analýze. Závěrem je celý projekt zhodnocen a je posouzena jeho výnosnost.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses