Implementace požadavků na mobilní aplikaci urychlující proces manuálního testování produktu Avast Cleanup pro Android - Jelínek, Martin (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na implementaci nových funkcionalit do již existující mobilní aplikace sloužící jako prostředek ke zlepšení a urychlení procesu manuálního testování produktu Avast Cleanup pro Android. Cílem této práce je spolehlivá a účelná aplikace, která pomůže testerům Cleanupu v jejich práci a částečně zautomatizuje některé manuální postupy, které k tomuto testování v současné době patří. V první části představuji samotný Avast Cleanup, dále pak následuje představení současného řešení testerské aplikace, definice nových požadavků na toto řešení a jejich implementace. Výsledná aplikace je v závěru práce testována. Vývoj probíhá v programovacím jazyce Kotlin.